• Vores kundecenter er åbentMan-Fre kl. 8-17
  • Ring til os
  • Send en forespørgsel
  • Løsninger Ofte stillede spørgsmål

Hvis jeg ikke er tilfreds?

Vi har intet andet end tilfredse kunder, som vore højeste prioritet! Når det er sagt ved vi jo også godt, at intet i denne verden er perfekt.

Fejl sker desværre bare engang imellem – selv for den bedste. Har du brug for assistance, mangler der noget til din ordre, er du ikke helt tilfreds eller har du andre spørgsmål, så kontakt os endelig!

Vi tager alle henvendelser seriøse og vil bestræbe os på at hjælpe dig, så hurtigt som overhovedet muligt!