• Vores kundecenter er åbentMan-Fre kl. 8-17
  • Ring til os
  • Send en forespørgsel
  • Løsninger Ofte stillede spørgsmål

Hvad siger loven om redningsåbninger?

Bygningsreglementet stiller krav om, at der er flugtveje og redningsåbninger, så man kan komme ud af huset i tilfælde af brand.

Alle beboelsesrum, soveværelser og køkkener skal have en redningsåbning direkte til det fri. Åbningen kan enten være vinduer, døre eller lemme. Åbningens frie højde plus bredde skal til sammen være mindst 1,5 m - dog må ingen af siderne være mindre end 0,5m.

Du kan læse meget mere reglerne her: Regler for redningsåbninger