• Vores kundecenter er åbentMan-Fre kl. 8-17
  • Ring til os
  • Send en forespørgsel
  • Løsninger Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg ud af åbningsretningen på mine døre?

Dette er det tilbagevendende spørgsmål, som selv håndværkere engang imellem kludrer lidt i. Det er dog ret simpelt.

Du stiller dig med front mod døren, på den side af døren, hvor du kan se hængslerne. Står du på ydersiden og du kan se hængslerne sidde i højre side, kalder vi derfor døren for ”højre udadgående”. Og selvfølgelig samme fremgangsmåde, hvis hængslerne sidder indvendigt.

Skal du bestille en dobbeltdør, gælder samme procedure. Her er det blot den del af dobbeltdøren der først åbner, der skal bruges i benævnelsen.