• Vores kundecenter er åbentMan-Fre kl. 8-17
  • Ring til os
  • Send en forespørgsel
  • Løsninger Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg være hjemme, når i leverer min ordre?

Ja. I langt de fleste tilfælde kræver vi, at der er nogen hjemme til at tage mod vores chauffør.

Vi sætter en stor ære i, at vore kunder som minimum får det de forventer og derfor skal der være nogen til at vejlede vores chauffør i, hvor han præcis skal sætte din ordre på adressen.

På denne måde kan i også i fællesskab kontrollere, at du faktisk får leveret det du har bestilt og at alt er, som det skal være.