• Vores kundecenter er åbentMan-Fre kl. 8-17
  • Ring til os
  • Send en forespørgsel
  • Løsninger Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang er leveringstiden?

Vi ved godt, at det er svært at vente på de nye vinduer og døre. Men vi gør faktisk meget ud af at sørge for, at du får den bedste kvalitet og derfor tager det selvfølgelig lidt tid at producere dem.

Vi bestræber os altid på, at levere din ordre hurtigst muligt, hvilket typisk vil sige 3 uger fra vi modtager din bestilling. Når du gennemfører din ordre, vil du kort tid efter modtage en ordrebekræftelse på email, hvoraf den forventede leveringstid fremgår.