• Vores kundecenter er åbentMan-Fre kl. 8-17
  • Ring til os
  • Send en forespørgsel
  • Løsninger Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang er leveringstiden?

Vi ved godt, at det er svært at vente på de nye vinduer og døre. Men vi gør faktisk meget ud af at sørge for, at du får den bedste kvalitet og derfor tager det selvfølgelig lidt tid at producere dem. Efter at have produceret dine nye vinduer og døre på vores fabrik, sender vi fluks produkterne direkte hjem til dig. Med vores 3-5 ugers leveringstid lægger vi derfor også væsentligt under de leveringstider du normalt finder hos leverandører af vinduer og døre i Danmark.

Vi bestræber os altid på, at levere din ordre hurtigst muligt og du har mulighed for at vælge den leveringsuge der passer dig bedst. Når du gennemfører din ordre, vil du kort tid efter modtage en ordrebekræftelse på email, hvoraf den forventede leveringstid fremgår.