• Vores kundecenter er åbentMan-Fre kl. 8-17
  • Ring til os
  • Send en forespørgsel
  • Løsninger Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg vælge 2-lags eller 3-lags glas?

Det kommer meget an på forholdene. Generelt, er der ikke længere særlig stor forskel i pris, så hvis ellers dit hus i forvejen er nogenlunde godt isoleret, vinder du meget ved at vælge 3-lags glas. Dog skal du være opmærksom på, at 3-lags glas også holder lidt af solens varme ude.

Som hovedregel kan det derfor være en god idé, at bruge 3-lags glas i facaderne mod nord og 2-lags glas i sydvendte facader.