• Vores kundecenter er åbentMan-Fre kl. 8-17
  • Ring til os
  • Send en forespørgsel
  • Løsninger Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg selv montere mine nye vinduer og døre?

Ja, selvfølgelig. Hvis der bare er en lille smule handyman gemt i dig, er det ikke noget problem. Du kan lære mere om montering, hvis du ser vores vejledning:  https://klarvinduer.dk/montering-af-vinduer-og-dore/.

Du kan også bestille en af vore professionelle partnere til at gøre det for dig. Send os blot en forespørgsel ved at trykke på knappen her til højre, brug live chat nederst til højre, eller giv os et ring på 78 768 883.