• Vores kundecenter er åbentMan-Fre kl. 8-17
  • Ring til os
  • Send en forespørgsel
  • Løsninger Ofte stillede spørgsmål

Hvordan måler jeg op til mine nye vinduer og døre?

Det er faktisk slet ikke så svært, som de fleste frygter. Du kan se meget mere I vores vejledning: https://klarvinduer.dk/opmaling-af-vinduer-og-dore/.

Du kan også overlade det til en af vore erfarne partnere. Dette vil selvfølgelig koste dig lidt ekstra, men kan i sidste ende spare dig en hel del. Send os blot en forespørgsel ved at trykke på knappen øverst til højre, brug live chat nederst til højre, eller giv os et ring på 78 768 883.