• Vores kundecenter er åbentMan-Fre kl. 8-17
  • Ring til os
  • Send en forespørgsel
  • Løsninger Din ordre

Forsendelse

Hos Klarvinduer, sætter vi en stor ære i at levere topkvalitet i alle aspekter – fra du placerer din ordre, til elementerne er færdigmonterede. Fragten har derfor utrolig stor betydning, som et af de mest sårbare led i hele processen!

Af samme årsag, benytter vi de bedste af de bedste til jobbet; DSV, som ikke bare stor erfaring i fragt af døre og vinduer – deres chauffører er top-professionelle og sørger for, at dine elementer bliver leveret lige præcis dér hvor du ønsker det! For netop at sikre os, at leverancen til fulde lever op til dine forventninger, kræver vi derfor også, at der skal være nogen hjemme på adressen til at tage imod chaufføren og vise ham, hvor varerne skal placeres.

1. Leveringstid

Når først beslutningen er taget, er det altid svært at vente på sine nye vinduer og døre. Vi bestræber os derfor altid på, at levere din ordre hurtigst muligt. Når du gennemfører din ordre, vil du kort tid efter modtage en ordrebekræftelse på email, hvoraf den forventede leveringstid fremgår.

2. Levering

Du vil blive kontaktet indenfor ganske kort tid med din endelige leveringsdato. Vi minder dig om, at der helst skal være nogen på adressen til at tage imod chaufføren. Han vil kontakte dig i god tid inden han ankommer til din adresse.

3. Priser

Vi er absolut ikke tilhængere af at gøre forskel på vore kunder – og slet ikke på grund af geografi. Derfor har vi valgt at tilbyde fragten til samme pris, uanset om du bor i nord eller i syd, i øst eller i vest.

Fragtprisen, der bliver lagt til din ordre, vil derfor altid kun være kr. 499,-. Bestiller du for mere end kr. 10.000,- leverer vi helt gratis!

4. Bor du på en ikke-brofast ø?

Har du valgt at få din ordre leveret af os og du bor på en ikke-brofast ø, skal du være opmærksom på, at din ordre vil blive leveret til havnekontoret, på nærmeste landfaste havn. Derefter er du selv ansvarlig for at få fragtet din ordre til din bopæl.

Ønsker du at få ordren leveret helt til din adresse – mod merbetaling – bedes du kontakte os enten på telefon 78 768 883, live chat nederst til højre, eller ved at trykke på knappen "Send en forespørgsel" øverst til højre. Så vil vi finde en merpris for fragten og så kan vi i fællesskab aftale de nærmere omstændigheder.