• Vores kundecenter er åbentMan-Fre kl. 8-17
  • Ring til os
  • Send en forespørgsel
  • Løsninger Din ordre

Betaling

Når du handler her hos Klarvinduer kan både som privatperson og som virksomhed betale med dit Dankort eller dit kreditkort online. Din betaling til os foregår via en fuldstændig sikker og krypteret forbindelse, kontrolleret af Yourpay. For at øge din sikkerhed, er vi desuden kontrolleret af eMærket, hvor du som forbruger er sikret en lang række af rettigheder. Du kan altid genkende en sikker hjemmeside ved, at din browsers søgefelt er grøn i starten og ved, at der vises et lukket låseikon. Virksomheder har desuden mulighed for at betale via bankoverførsel.

1. Dankort eller kreditkort (privatpersoner og virksomheder)

Når du betaler med Dankort eller kreditkort, trækkes der automatisk 50% af beløbet fra din konto, når du gennemfører ordren på vores hjemmeside. De resterende 50% vil blive deponeret af banken på en spærret konto, indtil din ordre er klar til forsendelse fra os. Vi vil løbende under hele processen holde dig informeret om din ordres status via emails og sidst i forløbet, hvor ordren er klar, vil vi naturligvis informere dig om, at vi trækker de sidste 50% af beløbet fra din konto.

2. Bankoverførsel (virksomheder med registreret CVR nr.)

Vælger du som virksomhed at betale for din ordre via bankoverførsel, skal du ligeledes betale 50% af ordrens beløb, inden vi påbegynder produktionen. Kort tid efter du har gennemført ordren, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på email. I denne vil du finde detaljerne for, hvordan du gennemfører betalingen. Vi vil løbende under hele processen holde dig informeret om din ordres status via emails og sidst i forløbet, når din ordre er klar hos os, vil du modtage en email, hvor detaljerne for, hvordan du gennemfører den sidste halvdel af betalingen vil fremgå. Ved for sen betaling påføres 2% i rente samt rykkergebyr på 100 kr.

Hvis du stadig er i tvivl om betalingsformerne, skal du endelig ikke tøve med at trykke på knappen øverst til højre og sende os dit spørgsmål. Du kan også bruge live chat nederst til højre, eller ring til os på 78 768 883.