• Vores kundecenter er åbentMan-Fre kl. 8-17
  • Ring til os
  • Send en forespørgsel
  • Løsninger Din ordre

Betaling

Når du handler her hos Klarvinduer kan både som privatperson og som virksomhed betale med dit Dankort eller dit kreditkort online. Din betaling til os foregår via en fuldstændig sikker og krypteret forbindelse, kontrolleret af Yourpay. For at øge din sikkerhed, er vi desuden kontrolleret af eMærket, hvor du som forbruger er sikret en lang række af rettigheder. Du kan altid genkende en sikker hjemmeside ved, at din browsers søgefelt er grøn i starten og ved, at der vises et lukket låseikon. Virksomheder med et registreret CVR nummer har desuden mulighed for at betale via bankoverførsel.

1. Betaling med kreditkort (privatpersoner og virksomheder):

Enhver betaling til Klarvinduer via hjemmesiden https://klarvinduer.dk/ sker ved hjælp af betalingskort via en sikker, krypteret forbindelse. Betaling sker via Yourpay, og det anvendte betalingssystem opfylder derfor meget strenge krav til sikkerheden, som bl.a. kan genkendes på det grønne lukkede låseikon i din browser statuslinje. I betalingsmodulet indtastes betalingskortoplysninger, herunder kortnummer, navn på kortholder, udløbsdato og kontrolcifre. Klarvinduer gemmer ikke oplysninger om dit betalingskort, og når betalingen er gennemført, sletter Yourpay også alle informationerne.

Betaling af varer: Når du afgiver din bestilling og gennemfører betalingen online, hæver vi automatisk det totale beløb på din konto når dine varer afsendes fra fabrikken. Såfremt du i tidsrummet mellem tidspunktet for bestilling til afsendelse skifter kontonummer eller får nyt betalingskort, eller der på anden måde sker ændringer i dine kort og kontooplysninger, således at det skyldige beløb ikke vil kunne trækkes i henhold til de samme oplysninger, som var gældende ved bestilling, er du forpligtet til straks at give meddelelse herom til Klarvinduer og samtidig aftale, hvorledes du inden leveringstidspunktet skal betale. Såfremt beløbet ikke kan trækkes på den konto du har oplyst i forbindelse med bestillingen, og såfremt du ikke inden leveringstidspunktet på anden måde har betalt, er Klarvinduer berettiget til efter eget valg enten at kræve købsaftalen gennemført som aftalt eller til helt at ophæve købsaftalen og beholde varerne. I sidstnævnte tilfælde, vil det forudbetalte beløb straks blive tilbagebetalt til køber.

De personlige oplysninger, du afgiver i forbindelse med din bestilling, anvendes kun i det omfang, dette er nødvendigt for gennemførelsen af ordren og oplysningerne vil således ikke blive videregivet til tredjemand. Klarvinduer’s behandling af personlige oplysninger sker i øvrigt i henhold til den til enhver tid gældende persondatabeskyttelseslovgivning, og Klarvinduer er i denne sammenhæng dataansvarlig og databehandler. Personoplysningerne registreres hos Klarvinduer og opbevares i maksimalt fem år, hvorefter de slettes.

1. Betaling via bankoverførsel (tilbydes kun til firmaer med et registreret CVR nummer):

Vælger du at betale for din ordre via bankoverførsel, skal du betale 50% af ordrens beløb, inden vi påbegynder produktionen. Kort tid efter du har gennemført ordren, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på email. I denne vil du finde detaljerne for, hvordan du gennemfører betalingen. Vi vil løbende under hele processen holde dig informeret om din ordres status via emails og sidst i forløbet, når din ordre er klar hos os, vil du modtage en email, hvor detaljerne for, hvordan du gennemfører den sidste halvdel af betalingen vil fremgå. Ved for sen betaling påføres 2% i rente samt rykkergebyr på 100 kr.

Hvis du stadig er i tvivl om betalingsformerne, skal du endelig ikke tøve med at trykke på knappen øverst til højre og sende os dit spørgsmål. Du kan også bruge live chat nederst til højre, eller ring til os på 78 768 883.