• Vores kundecenter er åbentMan-Fre kl. 8-17
  • Ring til os
  • Send en forespørgsel
  • Løsninger Om Klarvinduer

Hvem er Klarvinduer?

Hos Klarvinduer sætter vi kunden, kvalitet og gennemsigtighed i højsædet – fra du placerer din ordre, til elementerne er færdigmonterede.

Men vi laver ikke bare fantastiske vinduer og døre, som selvfølgelig er 100 % dansk design og som selvfølgelig giver dig den bedste udsigt. Vi stræber efter at du får realiseret dine visioner - sagen er Klar!

1. Visionen

Det er dér, det hele begynder. Nogle har den, andre har den bare ikke, men det er dén, der adskiller de lyse hoveder fra resten.

Og dét, vi i virkeligheden gør, er at give dig præcis det du har brug for, så du kan virkeliggøre din egen vision: Visionen af netop dit hjem.

2. Vore produkter

Selvfølgelig, anvender vi kun langsomt voksende fyrretræ fra FSC certificerede leverandører og selvfølgelig bruger vi kun alle andre materialer af højeste kvalitet. Alt andet ville da være unaturligt. Dine nye vinduer og døre fra Klarvinduer, skulle jo gerne sidde i dit hus de næste par generationer.

3. Gennemsigtighed

Hos Klarvinduer tror vi på, at gennemsigtighed og åbenhed er vejen frem. Det er egentlig ikke særlig kompliceret. Uden fordyrende mellemled, uden skjulte gebyrer – vi vil bare gerne have lov til at levere det bedste af det bedste – direkte fra fabrikken til dit dørtrin.