• Vores kundecenter er åbentMan-Fre kl. 8-17
  • Ring til os
  • Send en forespørgsel
  • Løsninger Om Klarvinduer

Kontakt os

Hos Klarvinduer er visionen Klar – vi er til for vore kunder!

De fleste mennesker oplever måske kun en eller to gange at skulle investere i nye vinduer og døre, så det er oftest en stor beslutning der skal tages.

Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – med gode råd, vejledning, information og generelt bare med svar på alle de spørgsmål du må have. Og tøv endelig ikke med at kontakte os – alle spørgsmål er relevante og vi tager dem alle meget seriøst!

Der er flere måder at komme i kontakt med os på. Uanset hvilken du vælger, vil vi bestræbe os på at give dig svar med det samme, eller hurtigst muligt efter vi har fået din henvendelse og senest den førstkommende hverdag!

Bemærk venligst: Vore åbningstider nedenfor er kun vejledende. I perioder med større aktivitet, vil vi øge bemandingen og dermed også åbningstiderne. Du kan derfor godt opleve, at vi for eksempel svarer på telefonen, hvis du ringer udenfor de normale åbningstider.

1. Ring på telefon 78 768 883

Normale åbningstider:

Mandag – fredag: 08.00 – 17.00

2. Send os en email

Vi svarer dig hurtigst muligt og senest den førstkommende hverdag.

Adressen er: kundesupport@klarvinduer.dk

3. Live chat

Du finder vores live chat nederst på hjemmesiden, hvor der står ”Brug for hjælp”.

Normale åbningstider:

Mandag – fredag: 08.00 – 17.00

4. Hovedkontor

Vores kontor finder du på adressen: Skivevej 177, 7500 Holstebro

Der er normalt medarbejdere på kontoret mandag til fredag, mellem 08.00-17.00.

Du kan også kontakte os ved at trykke på knappen øverst til højre og sende os dit spørgsmål. Så vil vores Kundesupport svare dig hurtigst muligt.